За нас

 


За Фото ФОКУС

Фото Фокус съществува от 2005г. През тези години ние се опитваме да ви осигурим качествена продукция, съобразена с вашите изисквания и потребности. При нас може да си направите снимки за документи, да си купите рамки, албуми, батерии, дискове, касети, филми, дискети, ролки за касов апарат. Можем да ви направим визитки, чаши със снимки, календари, студийни снимки, часовници, картички, рекламни материали, етикети за ракията на дядо, ключодържатели, преспапиета, да ви отпечатим документи или да направим плакат за стената. Фотостудиото разчита главно на цифровата машина от Fujifilm, която гарантира качествени снимки и дълготрайност на отпечатъка минимум 70 години.


За Сватбената фотография :

 

Ние приемаме ограничен брой сватби всяка година,  за да отделим време и внимание на всяка двойка, която застава пред обектива.Това го  заслужават всички наши клиенти, поради простата причина, че са ни се доверили да отразим най-важният ден в живота им . Ангажираме се да предоставим ниво на качество, професионализъм и лични услуги, които далеч ще надхвърлят очакванията Ви.

Разбираме и оценяваме размера на усилията, които влагате в планирането на вашата сватба и искаме да уловим всички важни детайли, които сте положили, за да стане всичко перфектно.

Всяка сватба е различна и се отнасяме към всяка от тях като такава. Вашите снимки трябва да създадават чувство за живот и разкриват  самите вас. Става въпрос за улавяне на настроението, емоциите и личността през обектива и да бъдат превърнати в невероятни фотографии.

Вашата сватба трябва да е заснета професионално! Сватбената фотография не трябва да се комерсиализира, защото тя е изкуство!

Фотографът трябва да улови атмосферата   по време на тържеството, а не  да продава снимки по време на сватбата и да изпуска важни моменти.Той трябва да следи сватбата и да отрази веселбата и романтиката в залата.Само при предварителна уговорка с младоженците можем да направим подаръчни снимки по време на тържеството, които няма да отвлекат вниманието на фотографа….

Снимаме тържества основно в България.

За снимките:

Копирайте при нас. Вашите снимки са с фотокачеството от Fujifilm. Машината, на която се копират снимките се калибрира всеки ден с денситометър, което гарантира качествено цветопредаване на снимките.

Гланцови или матови? Големи или малки?  Плакати? Снимките с бяла рамка ли да бъдат или без?

Вие сте клиентите. Вие поръчвате. Вие искате. Вие сте претенциозни. Вие предлагате как. Вие плащате. Ние изпълняваме. Стига да можем.

Тук ще ви изработим проект за създаване на визитки , рекламни снимки, индивидуални календари и др.


Разчитайте на нас за вашият празник. Заедно с вас ще отразим най-хубавите моменти от тържеството, като ще запазим фотосите от него, за да се радват близки и приятели.


Направете си фотосесия. Лична или с любимия човек. Или с цялото семейство. Подарете фотосесия на някой, който заслужава...

Да върнем времето назад...Облечете се в ретро костюм и направете снимка, която ще изглежда като направена преди 100 години...Забавлявайте се. Усмивките са нужни на вас, на нас и на всички...

Измислете нещо нестандартно за снимане. Предложете ни и ние ще го изпълним.

Викнете ни във вашият дом. Да отразим вашето ежедневие. Защо не?

Снимайте най-харесваните от вас предмети, цветя , животни. Ние ще подготвим каквото трябва. Остава само да  харесате крайният резултат.

Снимки за документи. Лесна, но и отговорна работа. Важно е осветлението, ракурса,  фона. Дали за лични карти , бележници , зелена карта или друго, ние ще ви ги осигурим в най-кратки срокове. Защо не и за 5 минути?

Индивидуалните проекти:

Искате фотокнига? Добре само кажете какъв размер, модел, брой страници и всичко, каквото ви идва на ум...ще я направим.

Може да направите обложка и напечатан диск на вашите видеоматериали или дигитални снимки.

Отпечатайте вашите документи - черно бели или цветни.

Подарете уникална чаша със снимка на любимият човек , или на приятел.


Нека да сме полезни:


Ако нещо, което не предлагаме или  не можем да го извършим, не ни се сърдете. Ще ви насочим къде да отидете. По-добре някой да ви направи нещо качествено, отколкото  да експериментираме. Има специализирани ателиета за реклама, печатници, рекламни агенции и др., които се занимават с по-различен вид  дейност от нашата.


Нашето виждане:

Ние не се издържаме с АНТИРЕКЛАМА НА ДРУГИТЕ фотографи и ателиета. Така никой не  е станал по-добър. Ние печелим клиенти с упоритост, работа и качество.

Цените си определяме ние. Вие решавате. Ние знаем, колко ни струва качеството и труда. Не можем да работим за по-малко от уговореното. Това е унизително. Фотографията е изкуство, което струва скъпо. Не бива да се разглежда като търговия и нещо комерсиално. Който, не може да си изкарва хляба с качество - той сваля цени. Но какво, като платиш малко? После дали ще получиш много? Много какво? Куп снимки или претупана работа... По-добре да отделим цял ден само за вас, за  да получите високо качество. За нас вие сте важни!

Въпреки, че живеем в трудни времена, за да съществуваме,  ще се постараем да станем по-добри и да подобряваме качеството всяка минута. Искаме да се развиваме!